Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Brinnande kärlek

Brinnande kärlek

I min trädgård växer det en röd, spröd blomma. Den är lite tantig möjligtvis. En likadan växte i min mormors trädgård på Ekastiga gård. Och när min mor och far gifte sig för en ”herrans massa år sedan” så hade min mamma en sådan i sin brudbukett.

brinnandelove

Den heter Brinnande Kärlek. Som barn tyckte jag att det var det mest romantiska jag hört. Kärlek som brinner.

Därför fick den även bo i min trädgård. För den betyder så mycket för mig. Blommor är historia och känslor. Organiska liksom kärleken och livet.

Och just precis i dag är det 48 år sedan min mor och far gifte sig. Mor hade en bukett med Brudslöja, Vallmo, Blåklint, Prästkragar, Daggkåpa och just Brinnande kärlek .

För mina föräldrars kärlek den brinner fortfarande. Precis som blomman.

Love

Och ja, jag säger mor och far. Har alltid gjort det. Så kanske även jag är lite tantig, som blomman.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny