Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Rabarberchutney

Rabarberchutney

 

 

Jag gör en fasligt god rabarberchutney. Den äter jag till Halloumi eller grillad kyckling.

Enkelt.

hacka rabarber och lägg i en gryta

hacka chili och lägg till

rödlök och vitlök finhackas efter tycke och smak

en stor god sked med honung gör sällskap

ner i grytan och toppa med en matsked rödvinsvinäger. Koka i ca 20 min.

riv ner lite ingefära på slutet.

rabarberschutneygoaway

Yummy!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny