Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Loppisdax

Loppisdax

Vi hänger på Österlen. Lugnt, stilla, nåja någorlunda… mycket kusiner och vänner som man vill träffa och det innebär många barn som ska utfodras och allt vad det innebär….

ingrid1233leta1233snurra1233simma1233

Men det finns också tid att göra det vi älskar mest, kontemplera i olika former.

Ett tips för alla i närheten av Österlen. I dag är det dax för Kiviks Loppis kl.13-16 och i morgon, söndag 19/7, en klassiker för min familj, Ingelstorps loppis kl.9-11.

Peace

Fredrik arrangerar och tränar just nu inför ett spännande swimrun i Immeln, Snapphanen. Läs mer här om du är nyfiken på att utmana dig själv. Följ även på Instagram @atobecommunity

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny