myrornakjolen.1

Shoppa second hand tipset

Jag tänker ta mig en gräva på Myrornas dag nästa vecka. För jag vill hitta några bra sommarkjolar.

fashionoutfitsummerrefinery.29 myrornakjolen.1

De här kjolarna är kanske inte just second hand, men det finns massvis av dem på Myrorna, Stadsmissionen och andra second hand butiker. Just precis de här modellerna. Eller så väntar ni helt enkelt till nästa sommar då bl.a Rodebjer har kjolbonanza. I precis de här modellerna.

Bilder från Summer refinery och Pinterest.

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Hej! Jag letar efter inspiration till mitt nya hem, såg i ditt arkiv 21/3, en fin bänk vit/trä. Är nyfiken var du hittat den?

  Tack för en bra blogg!

  1. hej! Den är från Hay. Fanns i olika färger. Tror att den finns kvar. Lycka till!

 2. Inspirerande bilder men tycker att den kjollängden är svår. Fast kanske att den kombinerad med sportigare look inte blir så mycket tant. På 90-talet funkade looken även på mig eller var jag mer okritisk då?
  Men egentligen var det den vita blusen jag blev nyfiken på. Om du vet var jag kan hitta en snarlik så hojta! Riktigt snygg ringning!

  Hoppas du med familj får en bra skolstartsvecka!

  1. Ja gympaskor till eller en sportig sandal så är du coolast! Vit liknande blus har jag sett på Zara. Annars har Hope en snygg vit just nu. Bred med en liten ficka(inte bröstficka, längre ner. Kan nog vara snygg till. Lycka till!

 3. Tack för tipsen dem ska jag kolla upp! I garderoben är det v-ringat som blir flitigast använt. Bra att veta när jag tröttnat på att fylla garderoben med snyggt-men-inte-på-mig. Inte roligt med felköp och verkligen inte klimatsmart heller.

 4. Hej! Den röda kjolen, är det Rodebjer som har den modellen (vet att jag är fyra år sen;))

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny