Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Shoppa second hand tipset

Shoppa second hand tipset

Jag tänker ta mig en gräva på Myrornas dag nästa vecka. För jag vill hitta några bra sommarkjolar.

fashionoutfitsummerrefinery.29 myrornakjolen.1

De här kjolarna är kanske inte just second hand, men det finns massvis av dem på Myrorna, Stadsmissionen och andra second hand butiker. Just precis de här modellerna. Eller så väntar ni helt enkelt till nästa sommar då bl.a Rodebjer har kjolbonanza. I precis de här modellerna.

Bilder från Summer refinery och Pinterest.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Hej! Jag letar efter inspiration till mitt nya hem, såg i ditt arkiv 21/3, en fin bänk vit/trä. Är nyfiken var du hittat den?

  Tack för en bra blogg!

  1. hej! Den är från Hay. Fanns i olika färger. Tror att den finns kvar. Lycka till!

 2. Inspirerande bilder men tycker att den kjollängden är svår. Fast kanske att den kombinerad med sportigare look inte blir så mycket tant. På 90-talet funkade looken även på mig eller var jag mer okritisk då?
  Men egentligen var det den vita blusen jag blev nyfiken på. Om du vet var jag kan hitta en snarlik så hojta! Riktigt snygg ringning!

  Hoppas du med familj får en bra skolstartsvecka!

  1. Ja gympaskor till eller en sportig sandal så är du coolast! Vit liknande blus har jag sett på Zara. Annars har Hope en snygg vit just nu. Bred med en liten ficka(inte bröstficka, längre ner. Kan nog vara snygg till. Lycka till!

 3. Tack för tipsen dem ska jag kolla upp! I garderoben är det v-ringat som blir flitigast använt. Bra att veta när jag tröttnat på att fylla garderoben med snyggt-men-inte-på-mig. Inte roligt med felköp och verkligen inte klimatsmart heller.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny