IMG_0187

Att fotografera

I går gjorde jag något som jag inte gör så ofta numera i större upplaga än med telefonen, men som jag egentligen älskar att göra. Jag fotograferade en modell med en riktig kamera. Och jag fotograferade en top model. Malin behövde porträttbilder till ett bokprojekt så jag hoppade in som fotograf.

 IMG_0138IMG_0187

Och det var så kul! Att öppna mina sinnen och låta fantasin flöda. Och själv få trycka på avtryckaren. Inte bara stå bakom en fotograf. Speciellt med en så vacker modell som Malin blir det en fröjd. Lite perfekt sol på det och ett badrum “to die for”.

Love

Här kan du se det andra porträttet av Malin i hennes snygga blå stol.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Såå vackert! Vilket ljus!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny