Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Malin vilken Mama!

Malin vilken Mama!

I våras var jag och Linda och gjorde ett modejobb hos Malin för Mama. Vi har gjort det ganska många gånger nu. Men vi hade aldrig varit i Malins trädgård så nu var det dax. Den har växt upp och blivit vacker ganska snabbt. Förra våren hjälpte jag till att rulla ut gräsmattan och nu är den lummig, fluffig och fin. Tänk vad tiden fixar! Så det blev en trädgårdsdag med Trädgårds Malin.

Min inspiration till modejobbet var en modern hippie bohem. En mix av kul kläder.

IMG_3242x

IMG_1815xIMG_1686x IMG_1980x IMG_2467x   IMG_3334x IMG_3597x

En glad dag var det. Och hoppas att ni blir glada av att se bilderna. Det är det jag vill uppnå när jag gör ett modereportage. Inspirera och få er att känna glädje.

Love

Fotograf: Linda Alfvegren

Hår och make up: Liv Worm Jensen

Stylist: Mia Anderberg

Modell: Malin Persson med barnen Tiago, Milo och Cleo.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Åh vad fint! Jag undrar över sista bilden, var har du hittat alla tjusiga kläder?

    1. Tack Anna! Kläderna lånar jag på presskontor som finns för oss stylister. När jag gör jobben finns de inte i butik ännu. Detta plåtades i våras. Men nu är de i butik!
      På sista bilden har jag stylat med jacka från Nike, blus från Mes Dames och byxor från Minimarket.

  2. Wow, ja väldigt inspirerande! När kommer modejobbet ut i butik?

    1. Tack Frida! Modejobbet är ute i Mama nu. nr. 10. Spring och köp! Det finns ännu fler bilder i tidningen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny