Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

När festen är över

När festen är över

Just nu sätter jag ihop ett modejobb för att visa hur man tar decemberfestkläderna in i januaris vardag. Här kommer en liten sneak peak.

gant.halsband.emporia plaockaemporiamalene

Mycket blått, grått, guld, metall, kamel…..

Love

0

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Alltså… det där är du absolut och enastående vassast på!!

 2. Halsbandet! Å så längtansfullt blått! Kan du ge ett förhandstips på var jag hittar det tack!
  (Många utropstecken krävs för oj, vad snyggt det var)

  1. I Know! Det är från Bik Bok. Det är nog inte i butik ännu. Jag lånar från presskontoren för att det ska finnas i butik när bilderna kommer ut. Men i november gissar jag på. Håll utkik! Lycka till!

 3. Tack 🙂
  Då får jag hålla koll på accessoarutbudet i november…worth waiting for. Tänkte förresten på dig iom en snygg blommig blus på tv igår. En trädgårdsexpert i SVTs morgonprogram som dessutom hade en sån där perfekt t-shirt. Snyggt och kul med snyggt blommigt på hösten.

 4. Superfint allting! Skorna, märke?

  1. Sorry, såg din fråga först nu. Skorna kommer från By Malene Birger.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny