Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

När festen är över

När festen är över

Just nu sätter jag ihop ett modejobb för att visa hur man tar decemberfestkläderna in i januaris vardag. Här kommer en liten sneak peak.

gant.halsband.emporia plaockaemporiamalene

Mycket blått, grått, guld, metall, kamel…..

Love

0

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Alltså… det där är du absolut och enastående vassast på!!

 2. Halsbandet! Å så längtansfullt blått! Kan du ge ett förhandstips på var jag hittar det tack!
  (Många utropstecken krävs för oj, vad snyggt det var)

  1. I Know! Det är från Bik Bok. Det är nog inte i butik ännu. Jag lånar från presskontoren för att det ska finnas i butik när bilderna kommer ut. Men i november gissar jag på. Håll utkik! Lycka till!

 3. Tack 🙂
  Då får jag hålla koll på accessoarutbudet i november…worth waiting for. Tänkte förresten på dig iom en snygg blommig blus på tv igår. En trädgårdsexpert i SVTs morgonprogram som dessutom hade en sån där perfekt t-shirt. Snyggt och kul med snyggt blommigt på hösten.

 4. Superfint allting! Skorna, märke?

  1. Sorry, såg din fråga först nu. Skorna kommer från By Malene Birger.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny