Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Sälj saker och köp en sak

Sälj saker och köp en sak

Som jag skrev i fredags här så var det dax att köpa något fint för pengarna som jag tjänat på Finloppis, Blocket Mode och Blocket.

Det sista som rök var en innerdörr till vårt hus som stått och funderat över livet i vårt garage under många år. Den fick ett nytt liv hos en glad granne i stället.

Av de fina och bra saker jag sålde köpte jag en ny handväska från APC. Precis vad jag behövde faktiskt. En liten väska att komplettera stora väskan som rymmer allt med. (den är lite jobbig att släpa med sig hela tiden.)

apcbag81115

Jag har fortfarande kvar ett par Michael Kors pumps kolla här, barnens fina vagga kolla här och ett babygym kolla här att sälja. Någon som är bättre än jag på att gå runt i stilettos, på väg att föda barn eller har en baby som vill gymma lite kanske?

Jag har också hunnit att måla om sovrummet. I morgon berättar jag mer om vilken grå ton det blev egentligen. Läs mer här om  när jag testade.

Nu ska det firas fäder!

Happy loving, sunday!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

7
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny