Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Gråskalornas eget liv

Gråskalornas eget liv

I helgen hade jag äntligen bestämt mig för vilken grå ton jag ville ha i sovrummet. Jag testade mörka, underbara, mysiga, vackra, rogivande toner. Läs här. Men slutligen bestämde jag mig för att gå på min ursprungsplan och välja en ljusare grå som fortfarande låter ljuset spela på väggarna och framhäver trädetaljerna i rummet.

bedroomgrey.lago.25.caparoltree bedroomgrey.lago.25caparol1

Det blev Lago 25 från Caparol. Jag är väldigt nöjd med färgen. Men visst är det intressant hela bloggvärldens fråga om vilken grå färg man målar med. En grå som är perfekt hemma hos mig i mitt radhus byggt 1958 passar inte lika fint i en lägenhet byggd 1994  eller patriciervillan anno 1910. För att ljuset är så olika i alla hem. Visst ni att det dessutom är så att ögat under hela livet uppfattar färger olika. En grå färg som jag gillar nu såg alltså inte likadan ut när jag var 25 år. Vi mår också bäst med olika sorters färg under olika delar av livet. Så prova dig fram. Gå till din färgbutik och välj ut några färgprover som du målar på olika ställen i rummet du ska måla om. Kolla i olika ljus hur färgen reagerar.

Bilderna ovan är tagna samtidigt. Samma morgonljus. Men motsatta väggar.

Love

Detta är en samarbete med Caparol. På Caparol Målade Hem finns små filmer med Anja Pärson och Filippa Rådin där de kommer med målartips.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Supersnyggt blev det!! Känns som en behaglig nyans, inte för kall men inte heller för beige. Vårt radhus är också ett sent 50-talsradhus, så det grå känns passande, i mina 42-årsögon. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny