winter.apc.kavat

Planerar för Miami iförd vantar

I dag är det en vacker dag i Malmö. Kall. Iskall. Soligt och krispigt. Jag har vantarna på inomhus. Vackert. Samtidigt planerar jag en jobbresa till Miami i januari. Och ja, det är en lyxig del av mitt jobb. Just nu är det svårt att tänka sig att jag ska styla baddräkter om en månad. Men precis så är det. Så för mig blir december fylld av sommarinspiration och planering.

mai.miami.holeover.beach.bal.harbour

För några år sedan var min dotter Mai med mig i Miami. Nu reser jag ensam.

vantarsummer.computer

Vantar på i december.

winter.apc.kavat

Livet som stylist är onekligen omväxlande. Följ gärna med i min decemberplanering.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny