ragstoriches.soniarykiel.loafer

10 december önskan

10 december, Nobeldagen. Har du köpt några julklappar? Jag har köpt några som jag gömt undan på ett smart ställe och eventuellt i vanlig ordning glömmer bort, och hittar den 23december då jag redan köpt lite fler…

Just nu letar jag runt på nätet. Bl.a efter saker till min dotter som vill börja rida. Min tanke är att jag ska köpa begagnat. Men då hittar jag mest fina fynd som jag själv vill ha. Så dagens Nobeljulklapp blir en från Rags to Riches.

ragstoriches.soniarykiel.loafer

En loafer från Sonie Rykiel! Tyvärr är den en storlek för liten för mig. Men visst är den alldeles bedårande? Hitta fler fina klimatsmarta julklappar till nära och kära här och här.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny