sofo.thesquarehotel.grey.sofa

19 december önskan SoFo!

Skulle du vilja sova i den här lägenheten en natt eller två?

Då är världens bästa julklapp till dig eller någon kär en natt i SoFo! Nu kan man hyra lägenheter runt Nytorget som är privata hem men som du kan checka in på. De är fixade som på ett hotell med underbara nysträckta lakan och om du vill kan du beställa till frukostleverans från Urban Deli. Som Airbnb fast MYCKET lyxigare känsla. OCH i världens mysigaste SoFo.

Kolla in Square Hotel Sofo Du kan t.om hyra en lokal guide.

sofo.thesquarehotel.grey.sofa

peace

Och glöm nu inte att andas!

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Fredrik

  Fast det är ju Airbnb men med en egen startsida

  1. Square Hotel

   Hej Fredrik!
   Ja, så kanske man skulle kunna tro att det fungerade.
   Men när du checkar in hos oss får du en säng med rena och sträckta lakan, handdukar, schampoo, wi-fi och en liten mini-bar. Du kan beställa frukost på rummet, få hjälp med ordna biljetter till en rolig klubb eller att boka middag. Dessutom får du bo mitt i Sofo på Södermalm där det är rätt svårt att hitta några andra hotell. Så har du svängarna förbi Stockholm, kom och provbo vetja.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.