Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Sammet och spetsar

Sammet och spetsar

Jag personligen hyser en stor kärlek till sammetsplagg. Kanske för att det är så vackert, kanske för att det är så mjukt. Perfekt när det råder en sammetsvåg i modet, dvs det finns att få tag på i butikerna. Jag har redan några gamla favoriter som hänger i garderoben och används både till vardags och fest. Denna nyår tror jag att jag matchar med spetsar. Har inte riktigt bestämt mig för nyårsoutfit ännu. Har du? Kolla du med om där finns något som du kan styla om till nyår.

ganni.15.4_banner_dresses

Sammet och vackra stenar från Ganni.

ganni.campbell.dress.1

Diagonalt från Ganni

bymalene.sammet.1

Tunn sammetsbrokad från By Malene Birger.

sammet.hm.3

Draperingar från H&M.

sammet.rodebjer_fw15_ric_black_front_pants_5

Rodebjer

spets.dagmar.wakakuu.1

Dagmars klassiska stickade spetsmönster får vara med bland spetsar i dag.

   velvet.stories.2

Spetsar och sammetsbrokad från & Other Stories.

zara.sammet.1

Sammet från Rodebjer.

   zara.sammet.2 zara.sammet.6 zara.sammet.spets.1 zara.sammet.spets.2

Zara bjuder på mycket sammet denna nyår. Alla fyra ovan från Zara.

Prepare_for_party-rodebjer.2016

Är du redo för Party?

Love

Sista klänningen kommer från Rodebjer. I morgon satsar vi på enkelt skurna klänningar.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny