Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Sammet och spetsar

Sammet och spetsar

Jag personligen hyser en stor kärlek till sammetsplagg. Kanske för att det är så vackert, kanske för att det är så mjukt. Perfekt när det råder en sammetsvåg i modet, dvs det finns att få tag på i butikerna. Jag har redan några gamla favoriter som hänger i garderoben och används både till vardags och fest. Denna nyår tror jag att jag matchar med spetsar. Har inte riktigt bestämt mig för nyårsoutfit ännu. Har du? Kolla du med om där finns något som du kan styla om till nyår.

ganni.15.4_banner_dresses

Sammet och vackra stenar från Ganni.

ganni.campbell.dress.1

Diagonalt från Ganni

bymalene.sammet.1

Tunn sammetsbrokad från By Malene Birger.

sammet.hm.3

Draperingar från H&M.

sammet.rodebjer_fw15_ric_black_front_pants_5

Rodebjer

spets.dagmar.wakakuu.1

Dagmars klassiska stickade spetsmönster får vara med bland spetsar i dag.

   velvet.stories.2

Spetsar och sammetsbrokad från & Other Stories.

zara.sammet.1

Sammet från Rodebjer.

   zara.sammet.2 zara.sammet.6 zara.sammet.spets.1 zara.sammet.spets.2

Zara bjuder på mycket sammet denna nyår. Alla fyra ovan från Zara.

Prepare_for_party-rodebjer.2016

Är du redo för Party?

Love

Sista klänningen kommer från Rodebjer. I morgon satsar vi på enkelt skurna klänningar.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny