Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Enkla skärningar

Enkla skärningar

Om du inte är så mycket för sammet och spetsar är kanske en enkelt skuren, en färgad klänning det du söker. Skärningar kan göra underverk och trolla på snygga sätt. Du kan också välja en jumpsuit. Om du vill vara lite roligare till nyår bär med ett stort glittrande halsband.

enkel.hm.1.jump.1hm.enkel.3 hm.enkel.red.2 hm.enkel.red.1

Svart och rött från H&M.

ganni.enkel.1

Blå siden från Ganni.

enkel.malene.wakakuu.1

Drapering vid midjan från By Malene Birger på Wakakuu.

enkel.malene.1

En glitterdetalj hos By Malene Birger.

zara.enkel.4 zara.enkel.3 zara.enkel.2 zara.enkel.1

Enkel och snyggt, en perfekt bas. Alla ovan fyra från Zara.

I morgon blir det mönstrade partystassar! Vi ses då!

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny