Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Lyckan kan vara en pöl

Lyckan kan vara en pöl

Vi skulle åka pulka. Det hade snöat hela morgonen här i Malmö. Det tog tid att gå ner till den lilla, lilla sluttningen som vi kallar pulkabacken. Barnen kastade snöbollar, gled omkring i största glädje över den centimeter snö vi fått. Jag gick där och funderade på att ta det lugnt. Det är ju vägen till målet som är en del av resan.

När vi kom fram så var det bara gräs som stack upp. Men då såg vi den. Pölen på fältet! Och den var helt isig. Och stor! Och alldeles underbar. En snabb springtur av mamma hem och hämta skridsko. Sedan åkte vi runt där och vilken lycka! bara så där plötsligt en jullovsdag.

IMG_9513

IMG_9510 IMG_9511 IMG_9512 IMG_9514

Och varm choklad det hade vi med oss.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny