Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Lyckan kan vara en pöl

Lyckan kan vara en pöl

Vi skulle åka pulka. Det hade snöat hela morgonen här i Malmö. Det tog tid att gå ner till den lilla, lilla sluttningen som vi kallar pulkabacken. Barnen kastade snöbollar, gled omkring i största glädje över den centimeter snö vi fått. Jag gick där och funderade på att ta det lugnt. Det är ju vägen till målet som är en del av resan.

När vi kom fram så var det bara gräs som stack upp. Men då såg vi den. Pölen på fältet! Och den var helt isig. Och stor! Och alldeles underbar. En snabb springtur av mamma hem och hämta skridsko. Sedan åkte vi runt där och vilken lycka! bara så där plötsligt en jullovsdag.

IMG_9513

IMG_9510 IMG_9511 IMG_9512 IMG_9514

Och varm choklad det hade vi med oss.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny