IMG_9514

Lyckan kan vara en pöl

Vi skulle åka pulka. Det hade snöat hela morgonen här i Malmö. Det tog tid att gå ner till den lilla, lilla sluttningen som vi kallar pulkabacken. Barnen kastade snöbollar, gled omkring i största glädje över den centimeter snö vi fått. Jag gick där och funderade på att ta det lugnt. Det är ju vägen till målet som är en del av resan.

När vi kom fram så var det bara gräs som stack upp. Men då såg vi den. Pölen på fältet! Och den var helt isig. Och stor! Och alldeles underbar. En snabb springtur av mamma hem och hämta skridsko. Sedan åkte vi runt där och vilken lycka! bara så där plötsligt en jullovsdag.

IMG_9513

IMG_9510 IMG_9511 IMG_9512 IMG_9514

Och varm choklad det hade vi med oss.

Love

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.