Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Funderar på det

Funderar på det

Denna veckan har varit en otroligt lugn vecka. Jag har myst med barnen, vi har umgåtts med vänner, sovit länge, stannat uppe lite längre än jag brukar, lekt med katten, lyssnat lite extra på historierna mina barn har berättat och varit med min dotter på ridläger. Bara hon och jag. Så viktigt att ta den där tiden när man kan. För vill, ja det vill jag hela tiden men tiden är ibland för kort. Och på lördag åker jag till Miami för att jobba i en vecka.

Innan det ska jag ha funderat lite till på

tavelvaggmiaanderberg1

Om det är 2016 som jag slutligen gör en tavelvägg med alla våra tavlor av spännande konstnärer. Älskar att ha dem stående längs med väggen men har haft det i 7år nu….(sedan vi flyttade hit…) Praktiskt för man kan lätt flytta runt dem. Men de kanske hade kommit mest till sin rätt på väggen.

tavelvaggmiaanderberg20151

xmastreemiaanderberg2015

och jag funderar på om det är i dag jag ska köra ut julen….

Du vet väl att din julgran kan bli fjärrvärme eller biokol. Om du bor i Malmö kan du t.ex ringa VA Syd som kommer och hämtar den åt dig. Läs mer här om hur. Om du bor i Stockholm, eller är nyfiken på vad Biokol är, kollar du denna DNartikel för mer info.

Jag tar en kaffe, funderar lite på vad jag ska packa för Miami, och funderar vidare på det där med granen. Väggen och tavlorna står nog kvar ett tag till….

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny