Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

wear your greens

wear your greens

I dag älskar vi grönt och inspireras att leva ett liv med grönt.

Anja Rubik by Chen Man for Vogue China February 2016 - Gucci Spring 2016 green.garden.alunrot.2701016 green.silk.thai.270116 green.topp.270116 Martina Gemmola_Styling by Ruth Welsby stories.green.270116 syn.magazine.green.eyeshadow.270116

Peace

Bilder från Gucci SS16, Chen Man, Vogue China, Martina Gemmola, Ruth Welsby, & Other Stories, Syn Magazine och Pinterest.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny