IMG_0115

Modemässa Köpenhamn

På modemässan i Köpenhamn var det dax för höst. Höst 2016.IMG_0073new

Varje år ser man trender som varit på g året innan ta mark och bli mer bärbart och lättåtkomligt. I år känns de starkaste orden:

Burgundy, Grafiskt, Kleinblå, Materialmix, Fluffiga material av olika slag, Stickat, Mossgrönt, Sportigt, Skjortor, Brokad, Flitiga tyger, Mörkblått, Stora mönster, Sammet, Flanellrutigt, Olivgrönt och sist men inte minst ledord som många lagt till sina kollektioner: Äg en basgarderob och variera den med nya roliga klassiker.

IMG_0078IMG_0079IMG_0080IMG_0085IMG_0111IMG_0099IMG_0088IMG_0087IMG_0098IMG_0101IMG_0104IMG_0106IMG_0107IMG_0114IMG_0125 IMG_0123 IMG_0120 IMG_0118 IMG_0116 IMG_0095

Spännande höstsaker från Ashley Marc Hovelle, Iphoria, FWSS, ATP Atelier, Sunbuddies, Rodebjer, Carven, Volta, Julie Fagerholt, Nue Notes, Beck Söndergaard, Karen by Simonsen, Just Female och Nümph.

Vi ser också en del 70 tal, kimonos, puderrosa, afghanpälsar och “spädare smycken” såg man också en del av. De kommer med i morgon.

Love

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej Mia!
    jag halkade in på din sida då du kampanjade den fantastiska idén om att kombinera fyra plagg. Nu verkar du helt ha släppt det temat och det är bara nytt, nytt, mer, mer.
    Synd tycker jag. Tyckte att du var en bra motpol. Hälsningar Karin

  2. Hej Karin! Vad kul att du hittade mig. Jag arbetar som stylist. Det är alltså det jag livnär mig på. Helt enkelt egentligen att få folk att konsumera om man ska vara krass på mitt yrke. Jag har själv motsägelsefulla känslor för mitt arbete. Men jag älskar den kreativa delen och vackra plagg. Och det är det här som är mitt 9-5 jobb liksom.
    Jag vill för att väga upp folks konsumtion tala om att man ska sluta konsumera fel och istället konsumera rätt. Alltså kort, som jag säger i min text ovan, Äg en basgarderob och kombinera dem med nya plagg, allra helst nya klassiker. Jag tror på att vi ska konsumera mindre “felköp” och mer reflektera över vad vi egentligen behöver. Jag tror inte på att folk kommer att sluta att konsumera helt. Snarare har jag en förhoppning om konsumera rätt.
    Jag var i Köpenhamn för att kolla in trender för mitt arbetes räkning. Självklart skriver jag om dem. Hoppas att det var inspirerande. Antingen köper man dem eller så gräver man runt i en second hand butik eller sin garderob. De flesta trender kommer och går så du hittar säkert något som du kan vara kreativ med. Ha en fin helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny