Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

En blomstrande tulpandag

En blomstrande tulpandag

I går var jag och en massa andra inspirerande bloggare på work shop och pressvisning på Botaniska Trädgården i Göteborg för deras utställning Vild Vår som öppnar på lördag. En dag då vi hyllade den svenskodlade tulpanen. Visste du att man lika bra kan behålla löken på tulpanen när du har den i en bukett? Då spar den på näringen. Så vi gjorde buketter och kransar i långa rader och hjärtat blev extra varmt av alla underbara som man träffar vid sådana här tillfällen. Både gamla och nya ansikten.

 242161242163242164242162242165 242166miamalin252161lovelygirls251216lovelymiajohannamalinbotaniska

Tack Blomsterfrämjandet för en kreativ dag!

Sedan fortsatte jag, Malin, Johanna och Kristin vår roliga dag med en runda i Göteborg och jag blev lite kär. Mer om det snart. Nu ska jag hem och sätta mina tulpaner med lökar i en vacker vas.

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny