Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

En blomstrande tulpandag

En blomstrande tulpandag

I går var jag och en massa andra inspirerande bloggare på work shop och pressvisning på Botaniska Trädgården i Göteborg för deras utställning Vild Vår som öppnar på lördag. En dag då vi hyllade den svenskodlade tulpanen. Visste du att man lika bra kan behålla löken på tulpanen när du har den i en bukett? Då spar den på näringen. Så vi gjorde buketter och kransar i långa rader och hjärtat blev extra varmt av alla underbara som man träffar vid sådana här tillfällen. Både gamla och nya ansikten.

 242161242163242164242162242165 242166miamalin252161lovelygirls251216lovelymiajohannamalinbotaniska

Tack Blomsterfrämjandet för en kreativ dag!

Sedan fortsatte jag, Malin, Johanna och Kristin vår roliga dag med en runda i Göteborg och jag blev lite kär. Mer om det snart. Nu ska jag hem och sätta mina tulpaner med lökar i en vacker vas.

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny