lifeguardmars.products

Life Guard

lifeguardmars.products

Så här i början av mars börjar det märkas att det har passerat en vinter. Jag känner mig torr, torr, glåmig och tråkig… t.om med kläderna börjar tröttna att befinna sig på mig känns det som. Då är det tur att jag har min arsenal av Life Guards.

Kräm för  Torrisar från Naturligtvis.

På kvällen. Opti Light från Exuviance.

På morgonen Serum Paradoxe från Beauté Pacifique.

För att få fram lite fräsch hy, en exfolierande behandling. Triple Microdermabrasion från Exuviance.

För att ge en vision av lyster, Camera Ready CC Cream från Smashbox.

Till de torra lockarna, Momo, Hair Potion från Davines.

Och på toppen, för att lysa upp min dag, ett rött läppstift från Sensai. Detta heter The Lipstick nr.01 Suou.

Vilka är dina Life Guards i mars?

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Det läppstiftet måste jag prova…själv använder jag antingen Laura Mercier ”Maya” eller Urban Decay ”Manic”. Bliss Labs Triple Oxygen-serien eller MD Formulations Moisture Defense-serien. Har dammat av en foundation som jag verkligen gillar; Le Teint Touche Eclat från YSL. Krävs extremt lite för att täcka alla ojämnheter och ge lite härlig lyster.

    1. Åh visst lyfter det varje marsmorgon! Ett rött läppstift. Detta är väldigt bra för läpparna dessutom. : )

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny