Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Life Guard

Life Guard

lifeguardmars.products

Så här i början av mars börjar det märkas att det har passerat en vinter. Jag känner mig torr, torr, glåmig och tråkig… t.om med kläderna börjar tröttna att befinna sig på mig känns det som. Då är det tur att jag har min arsenal av Life Guards.

Kräm för  Torrisar från Naturligtvis.

På kvällen. Opti Light från Exuviance.

På morgonen Serum Paradoxe från Beauté Pacifique.

För att få fram lite fräsch hy, en exfolierande behandling. Triple Microdermabrasion från Exuviance.

För att ge en vision av lyster, Camera Ready CC Cream från Smashbox.

Till de torra lockarna, Momo, Hair Potion från Davines.

Och på toppen, för att lysa upp min dag, ett rött läppstift från Sensai. Detta heter The Lipstick nr.01 Suou.

Vilka är dina Life Guards i mars?

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Det läppstiftet måste jag prova…själv använder jag antingen Laura Mercier ”Maya” eller Urban Decay ”Manic”. Bliss Labs Triple Oxygen-serien eller MD Formulations Moisture Defense-serien. Har dammat av en foundation som jag verkligen gillar; Le Teint Touche Eclat från YSL. Krävs extremt lite för att täcka alla ojämnheter och ge lite härlig lyster.

    1. Åh visst lyfter det varje marsmorgon! Ett rött läppstift. Detta är väldigt bra för läpparna dessutom. : )

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny