Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

gamla blommor, gamla vänner och nya projekt

gamla blommor, gamla vänner och nya projekt

tulpan53161 tulpan53162 tulpan53163

 I dag har jag och min nya kollega haft möte med vår advokat. Mycket som ska fixas inför det stora som är på G för oss. Snart får ni veta allt! Nu har mina barn tröttnat på sin arbetande mamma och snart ska jag baka en tårta för ikväll ska vi spontanfira en god vän med pizza, tårta och Mello. Sådant man firar med när det kommer 8 barn åldern 4-11 år…och 3 män plus jag.

Buketten från förra veckans work shop med Blomsterfrämjandet blommar vidare hemma hos mig. Love It. Blommor som är på väg att blomma färdigt är så vackert. Precis där innan de tappar bladen är de nästan som vackrast.

Vår vän blir äldre och banne mig även han snyggare med åren, precis som en gammal tulpan.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny