Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

gamla blommor, gamla vänner och nya projekt

gamla blommor, gamla vänner och nya projekt

tulpan53161 tulpan53162 tulpan53163

 I dag har jag och min nya kollega haft möte med vår advokat. Mycket som ska fixas inför det stora som är på G för oss. Snart får ni veta allt! Nu har mina barn tröttnat på sin arbetande mamma och snart ska jag baka en tårta för ikväll ska vi spontanfira en god vän med pizza, tårta och Mello. Sådant man firar med när det kommer 8 barn åldern 4-11 år…och 3 män plus jag.

Buketten från förra veckans work shop med Blomsterfrämjandet blommar vidare hemma hos mig. Love It. Blommor som är på väg att blomma färdigt är så vackert. Precis där innan de tappar bladen är de nästan som vackrast.

Vår vän blir äldre och banne mig även han snyggare med åren, precis som en gammal tulpan.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny