tulpan53163

gamla blommor, gamla vänner och nya projekt

tulpan53161 tulpan53162 tulpan53163

 I dag har jag och min nya kollega haft möte med vår advokat. Mycket som ska fixas inför det stora som är på G för oss. Snart får ni veta allt! Nu har mina barn tröttnat på sin arbetande mamma och snart ska jag baka en tårta för ikväll ska vi spontanfira en god vän med pizza, tårta och Mello. Sådant man firar med när det kommer 8 barn åldern 4-11 år…och 3 män plus jag.

Buketten från förra veckans work shop med Blomsterfrämjandet blommar vidare hemma hos mig. Love It. Blommor som är på väg att blomma färdigt är så vackert. Precis där innan de tappar bladen är de nästan som vackrast.

Vår vän blir äldre och banne mig även han snyggare med åren, precis som en gammal tulpan.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny