Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

modejobb på g

modejobb på g

Just nu fixas det hår, stryks och funderas det i mitt kök. Vi håller på att producera ett modejobb för Lovely Life.Och ska ut och plåta utanför mitt hus. Ibland är det bäst allra närmast.

153164IMG_0555153165153161143163 143162 143161

Håll koll på Lovely Lifes redaktionella sida. Hur man matchar pastellen, klänningar och hur man stylar culotten på G i dagens jobb.

Peace

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Men wow!! Vill ha allt där på klädställningen. Skorna liksom, ge mig!!!!! kram och fin dag till dig

    1. fina kristin! Yes I know! Snart kommer det bilder med modell i dem. Då blir det ännu mer ha begär. kram

  2. Men vad är det för en plisserad puder-aprikos skönhet som hänger där? Hoppas du vill tipsa redan nu (är i tärnklänningsjakt i just den nyansen)! Skulle inte heller tacka nej till en större guide i ämnet Fina Klänningar Att Ha Som Tärna i Puder-Beige-Rosa-Nyans =) Lycka till med Lovely Life.

    1. Den plisserade kommer från Ilse Jacobsen. Ska se om jag kan sätta ihop en sådan guide. Hade faktiskt lite just den tanken i modejobbet som jag gjorde. Det tar dock några veckor innan det kommer ut. Så håll koll här på LL. Och tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny