Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Solsken på Österlen

Solsken på Österlen

IMG_0870I morse vaknade jag upp till solsken på Österlen. Jag är här och stylar en ny kampanj för Stenströms. Vi bor på vackra Mårten Pers Bo i Gislövs Läge. Här slutar fälten ner mot havet som var alldeles stilla i morse när jag smög ut för att fotografera innan frukost. Fåglarna kvittrade, marken grodde och det knakade i jorden från all gröda som är på väg upp.

På detta fina boende har ägarna renoverat en gammal ladugård till hotell och gjort om den gamla gödselhögen till uteplats. Med ny betong har man byggt om, lagt till och kombinerat med de gamla detaljerna. Vackert. Och det blir säkert ännu bättre med åren när Östersjöns vindar och sälta har mjukat upp betongen.

IMG_0872

IMG_0869 IMG_0867IMG_0859IMG_0866IMG_0858IMG_0862IMG_0861 IMG_0865

IMG_0873

Så många platser för reflektion och utsikt. Och en alldeles fantastisk plats att börja dagen på. Mer info om Mårten Pers Källa hittar du här.

I morgon kommer fler bilder från häromkring, det finns även ett litet hus att hyra, och vår plåtning.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny