Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Kappan

Kappan

IMG_0940

Det märks på kontoret att det är vår på G. Färgerna på mina kollegor kappor börjar sakta att byta till ljusa pasteller och beige. Lina har gått över till sitt fuskdjur i kamelfärg från Zara som matchar så där perfekt till hennes Stine Goya sjal, David har tagit fram sin trenchcoat från Weekday och Olivia har köpt den där underbara kappan i ljus, ljus rosa från Filippa K.

IMG_0941

Den är alldeles, alldeles underbar….

IMG_0939

Jag är alltså åter på kontoret efter 3 dagars höstfotografering. Nu längtar jag efter att få visa alla snygga bilder vi gjorde. Men det får vänta lite. Så länge får ni se lite hur vi som jobbar bakom kameran ser ut när vi, som fotografen säger, ”piffar lite”….

Och i kväll är det PARTY! På Garbergs. Barnvakt bokad, Malin, jag och Freddan förfestar med boule på Boulebar. Woop woop!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny