Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Kappan

Kappan

IMG_0940

Det märks på kontoret att det är vår på G. Färgerna på mina kollegor kappor börjar sakta att byta till ljusa pasteller och beige. Lina har gått över till sitt fuskdjur i kamelfärg från Zara som matchar så där perfekt till hennes Stine Goya sjal, David har tagit fram sin trenchcoat från Weekday och Olivia har köpt den där underbara kappan i ljus, ljus rosa från Filippa K.

IMG_0941

Den är alldeles, alldeles underbar….

IMG_0939

Jag är alltså åter på kontoret efter 3 dagars höstfotografering. Nu längtar jag efter att få visa alla snygga bilder vi gjorde. Men det får vänta lite. Så länge får ni se lite hur vi som jobbar bakom kameran ser ut när vi, som fotografen säger, ”piffar lite”….

Och i kväll är det PARTY! På Garbergs. Barnvakt bokad, Malin, jag och Freddan förfestar med boule på Boulebar. Woop woop!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny