miaanderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Remake

Remake

press204163

Denna vecka är inte bara Four Fit Challenge vecka och World Recycle Week, det är även pressvecka för mig och alla mina presskollegor. Vi kollar in alla kläder som kommer till hösten. Fast vi får såklart redan låna dem för fotograferingar nu i vår. För det är nu vi producerar det du ser i tidningen i höst.

Det är väldigt kul och inspirerande att träffa alla kollegor i branschen, trender som kommer och går och såklart att se alla snygga plagg som designats fram.

IMG_1129

press204161

stadsmissionen.remake.204162fia20416

Jag hade recycletänket i bakhuvudet hela dagen och letade efter klimatsmarta plagg. Inte tvunget ekologiska, snarare bra investeringar eller omgjorda plagg av återanvända textilier eller omgjorda plagg.

Därför blev jag extra glad att hitta Stadsmissionens projekt Remake, kepsar, väskor, jackor och skjortor och A.Nordins jackor gjorda av de materialbitar som blev över när hon producerade de andra sakerna.

stadsmissionen.remake.204161stadsmissionen.remake204163stylein.greydoat.2+416

Sist men inte minst det klimatsmarta tipset att investera i en klassiker i riktigt bra material som du har många år framöver, en vacker, lång ullkappa från Stylein.

Och Four Fit, jo, det funkar bra. Det var väldigt lätt att packa väskan när jag skulle ta flyget till Stockholm.

Love

Ni glömmer väl inte att berätta om ert smartaste klimatsmarta shoppingtips här på mina kommentarer och var med i tävlingen om presentkort på Myrorna på 500kr. Ett samarbete med Sysav.

0

Kommentera

Stäng meny