Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Svenska Dagbladet 10 juni

Svenska Dagbladet 10 juni

IMG_1794

I fredags, 10 juni, var jag och mina skor med i en intervju i Svenska Dagbladet. Eftersom mitt liv lately varit lite kaosartat med lite för mycket jobb, skolavslutningar och diverse andra avslutningar och allmänt junikaos, så glömde jag helt enkelt att kolla. Är det någon som råkar ha sett intervjun och har kvar en tidning? Den vill jag ju se!

IMG_1971

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny