Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Sippa

Sippa

61530265-origpic-940579.jpg_0_0_100_100_600_398_90

Just nu älskar jag de här affischerna från Le Kiosk. Hoppas att jag ska hitta en perfekt plats på torpet till någon av dem när det är någorlunda färdigrenoverat… när nu det blir…

61521151-origpic-979b51.jpg_0_0_100_100_600_398_90

Den enda svåra frågan med det är om det passar bäst med ormbunke eller vitsippa….allt finns ju där utanför husknuten.

Love

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. vad roligt att du gillar dem – visst är dom fina! Kan tänka mig att dom kommer göra sig fantastiskt på torpet. kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny