burpees1808165

Träna med Lina

burpees1808164

Lina och jag ska börja träna, igen, och nu tillsammans en gång i veckan tänker vi oss…. Sommaren var underbar och precis som den ska vara. Lite vin, fika och after beach och after bygg och oj……plötsligt åt jag en stor Marabou Mintchoklad(det är ju bara sååå gott när man kollar på Netflix) varje kväll… Som tur var åt de andra familjemedlemmarna upp chipsen innan jag kom ut och satte mig till after beachen. Men ja, dax att ta tag i det här som faktiskt gör mig så glad. Att träna. Inte galet mycket eller något. Men att få vara ute i parken eller ner på underbara Ribban och göra ett träningspass eller springa en runda. Eller varför inte kombinera. Några gånger i veckan. I love it.

Och nu är det alltså dax igen. Och En lång blondin Lina kommer att presentera små träningsprogram som ni också kan göra. Så häng på ni med!

burpees1808161 burpees1808162 burpees1808163

burpees1808164

haha ja…. burpees….my style

Spring ett varv and repeat….

Nu kör vi!

Love

burpees1808165

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny