Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Fine Little Day

Fine Little Day

fine.little.day.elisabeth.dunker.filt

På Formex träffade vi tjejerna som har Fine Little Day. Jag gillar deras enkla bildspråk. Det vackra trycket med näckrosor har Elisabeth Dunker designat. Finns på diskhanddukar, dukar och filtar.

fine.littleday.vera.print.1

Den här fina printen är jag sugen på. Vera.

fine.little.day.thegym.elin.nilsson1

Och denna är vacker i all sin enkelhet. Little Gym.

Kolla in fler fina saker från Fine Little Day här. Kanske björkhängaren kan vara något för torpet. Får fundera på den. Eller kanske brickan med granar skulle passa fint. Så roligt att inreda torpet nu när vi börjar bli klara med första etappen, nedanvåningen. Bilder från det kommer snart. Längtar dit i helgen.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny