Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Fine Little Day

Fine Little Day

fine.little.day.elisabeth.dunker.filt

På Formex träffade vi tjejerna som har Fine Little Day. Jag gillar deras enkla bildspråk. Det vackra trycket med näckrosor har Elisabeth Dunker designat. Finns på diskhanddukar, dukar och filtar.

fine.littleday.vera.print.1

Den här fina printen är jag sugen på. Vera.

fine.little.day.thegym.elin.nilsson1

Och denna är vacker i all sin enkelhet. Little Gym.

Kolla in fler fina saker från Fine Little Day här. Kanske björkhängaren kan vara något för torpet. Får fundera på den. Eller kanske brickan med granar skulle passa fint. Så roligt att inreda torpet nu när vi börjar bli klara med första etappen, nedanvåningen. Bilder från det kommer snart. Längtar dit i helgen.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny