DSCF2630

Köpenhamn inspirerar

DSCF2605

I måndags var jag i Köpenhamn för ett möte med fotograf Katrine Rohrberg som jag jobbat mycket med tidigare. Hon har precis fått sitt tredje barn så vi passade på att vara hemma hos henne och jag fick snusa lite på en baby.

DSCF2606 DSCF2607DSCF2608

Katrine har väldigt många svenska rödlakans mattor hemma. Hon och en väninna köper in och säljer dem. Så hör av er om ni letar efter just det. De har så vackra färger!

DSCF2609DSCF2611

Danska hem känns alltid så inspirerande. Precis som att de tycker att våra svenska hem är inspirerande.

När vi var klara med vårt möte tog jag en runda upp till en av mina danska favoritgator Værnedamsvej.

DSCF2618

Jag hittade ett nytt fik som jag missat tidigare. Då solen skiner så där fantastiskt på oss behövde jag ändå skugga och det här var den perfekta platsen. En sval dansk innergård. Tänk att det finns så mycket som är annorlunda med att bara hamna i ett annat land, även om det bara ligger 30 minuter bort från min dörr.

DSCF2623

DSCF2621

Precis vad man behöver en varm septemberdag.

DSCF2624

Min favoritbutik på Værnedamsvej är Dora. Här passade jag på att köpa en ny emaljkopp till tandborstarna på torpet och två ramar. Men hade önskat att jag kunde köpa så mycket mer.

DSCF2627 DSCF2628

DSCF2630

Innan jag vände vägen hemåt till Malmö igen tog jag en runda på Ganni och Wood Wood(som öppnat ny butik på Gamle Kongevej nyligen.) Och nu funderar jag på vad jag egentligen behöver investera i inför hösten. Så lätt att mn köper plagg nu i värmen som man bara använder några veckor till. Blev sugen på en Comme de Garcon pikétröja (som de också säljer i butiken) eller den där söta kjolen. Men nu ska jag vara duktig och tänka till och gå igenom min garderob först. precis som jag predikar själv. Jag tänker även ta en runda förbi Finloppis såklart. Inte säkert att jag står och säljer i år dock. Men det gör ju så många andra annars!

Love

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.