mia.slottsparken.1109162

Omelett och en dagens outfit

1.slottsparken.shadows.110916

I torsdags tog jag och Lina en god lunch i Slottsparkscafeét. Så underbart bra att de serverar omelett med räkor. Jag som älskar både räkor och omelett. Och allt som är gjort på ägg för den delen…. Om jag får frågan vad jag skulle ha med mig till en öde ö är svaret räkor, ägg, avokado och förhoppningsvis hade jag hittat en mango på den tropiska öde ön. Ok räkorna kanske skulle börja lukta ganska snabbt så jag hade väl fått fiska upp dem.

Vad skulle du ta med dig?

lina.malmohus.slottsparken.1

Jag hade nog också kunnat tänka mig att ta med Lina. Hon är en “doer”, hon ger inte upp, hon inspirerar och hon är fasligt rolig!

lina.slottsparken.110916-1 mia.slottsparken.1109161 mia.slottsparken.1109162

Lina är ju också väldigt duktig på att ta bilder på sin dagens outfit. Jag tänker mig att jag ska bli bättre på det med. Så det gör vi när vi ses.

 Love

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. enlangblondin

    Hi hi. Tack för de fina orden!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.