jobs.rabarber.vit Lovelylife.1

Tapetkärlek med Johanna och Krickelin

kontor2__Kristin__Lagerqvist-8731-900x1260

Mina gamla och duktiga bloggkollegor Johanna och Kristin gör just nu ett underbart jobb för Boråstapeter. Denna veckan gör de om arbetsrummet och använder då en av mina favoriter ur Boråstapeters kollektion Scandinavian Designers. Med ett tryck från Jobs.

Rabarber_designersJobs.1

En annan favorit bland Jobs design klassiker är Rabarber. Det är från början en design för ett tyg. Den har jag klätt kökssoffan med där hemma. Nu finns den också som tapet i Boråstapeters Scandinavian Designers kollektion.

jobs.rabarber.vit Lovelylife.1

Älskar den i svart men den finns också som vit. Vacker i vitt till trädetaljer säger jag!

Love och happy weekend!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny