DSCF3418

Fab Lab och Hasami

DSCF3419

Underbara Fab Lab på Bondegatan i Stockholm. En liten butik som har alla små och stora saker man inte visste att man behövde och ville ha. Fab lab var en gång i tiden en mjölkbutik. Nu har set designer och stylist Johan Svensson gjort det till ett litet palats av välplockade och noga utvalda produkter. Många av dem finns endast att få tag på hos Johan på Fab Lab. 

DSCF3418DSCF3415

Bl.a japanskt porslin från Hasami. Endast här i Sverige. Visst är det snyggt. Och stapelbart!

DSCF3420DSCF3423DSCF3424 DSCF3425 DSCF3428DSCF3422

Önskelistan till Tomten är lång efter ett besök här. Mammas alltså…. Hasami porslinet står högt upp på listan.

DSCF3429 DSCF3431

Jag har barnen med i Stockholm några dagar och i fredags tog vi en SoFo runda. Ett besök på Grandpa slutar alltid med att jag råkat shoppa något. Personalen är så skön här. Pratar, snicke snackar, snackar Pokomon med barnen och säger att man är snygg i allt. Om inte så fixar det något annat. Som man är snygg i. Och fortsätter att prata med barnen.

Love

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ha ha den där lilla valkniven, ovan, stod jag för ett par timmar sedan och skalade elkabblar med… Vas och snygg, precis som man själv vill vara 😉 Har dock inte hunnit besöka affären själv ännu//Sanna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny