IMG_4351

Loppistips

IMG_4348

I går tog jag en snabb runda för Sopstationen i Malmö. Där kan man hitta små och stora loppis pärlor plötsligt. Man vet aldrig vad man hittar. Det är väl det som är charmen med loppisar?

Här är mina bästa tips därifrån som jag inte köpte. Kanske något för just dig. Det blev en tekanna och 3 gröna assietter. Men det var nog så att jag egentligen var mest inne på blått. Men hur många tekoppar kan man ha egentligen? Och det där med fat som hör till…. dem orkar vi moderna kvinnor knappt diska. Jag använder dem som assietter till mackan i stället.

Är det någon läsare som kommer ihåg att använda kaffe eller tekopp med fat?

IMG_4347

IMG_4349

IMG_4350IMG_4351

IMG_4346

Kul på Sopstationen är att där står plötsligt min soffa som jag designade för ett kontor med mattor som jag var och köpte i Sinai av beduinerna! Tyvärr är den inte till salu. De gillar den så mycket själv här.

IMG_4345

Jag har lite blue on my mind i dag och ofta…. I dag för att jag ska styla ett jobb med ovan toner.

Det är kanske därför som jag gillar AprillAprills vackra portfolie och Krickelins tydliga färgspråk som syns tydligt i t.ex detta fina inlägg med linne från bla. bloggfavoriten Tell Me More. Så vackra färger.

IMG_4342 IMG_4339

Vink vink! En fin dag till er alla! I går var det soligt och vackert i vårt fina Malmö. I dag är det snarare gråskala här…

Love

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Haha, jag hade faktiskt som nyårslöfte för ett par år sedan att börja använda fat till kopparna. Av någon anledning så får det mig att känna mig lite mer som om jag har min shit together. Kaffet smakar bättre och dessutom inga fler intorkade kafferingar på skrivbordet! Däremot ska jag villigt erkänna att dom kanske inte åker i diskmaskinen riktigt lika ofta som kopparna..

    1. Tack för ditt uppriktiga svar, Lena! Kanske jag också borde börja att använda faten. Ganska smart faktiskt när du säger det så. Det blir ju dessutom ett mysigt lid när man sätter ner koppen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny