Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Keramikdrömmen

Keramikdrömmen

DSCF3848

I veckan besökte jag Erika Petersdotters ateljé och butik på Sankt Paulsgatan i Stockholm. Jag har alltid gillat keramik. Dess organiska väsen och det vackra i att man kan se att det är en människa som tillverkat det med sina händer. Spåren efter drejande fingrar och färgerna som uppstår när man bränner. Känslan. Och jag brukar säga att när jag blir äldre ska jag bli en keramikerdam på Österlen. Känna lugnet i att göra något med mina händer.

DSCF3847 DSCF3846 DSCF3845 DSCF3844 DSCF3843 DSCF3841 DSCF3840 DSCF3839

Erika väntade inte tills hon blev en gammal dam. Hon jobbar som keramiker och har ett alldeles eget bildspråk. Det gillar jag.

Om du inte har vägarna förbi Sankt Paulsgatan så kan du shoppa eller bara njuta av hennes keramik HÄR. Och hon har också kurser. Kanske det är där jag ska börja min bana mot min ateljé på Österlen. Jag har redan en lada att ha den i. Måste bara lära  mig ordentligt, inte bara drömma. Kan ju vara lite nödvändigt……

Vad har du för dröm som du tänker göra någon gång i framtiden?

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny