Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Mitt lilla rullbord

Mitt lilla rullbord

DSCF2661

På torpet har jag ett litet rullbord från Ellos som jag är väldigt nöjd med. Jag köpte det först för att ha det vid soffan men eftersom vi just nu behöver avlastning på köksytan fick det bo där. Och det passar så fint att ha saker på. Skönt att ha vissa saker nära när man jobbar i köket.

DSCF2664  DSCF2669 DSCF2660

Mina tallrikar som jag köpt på loppis i somras bor också här.

Här hittar du bordet.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny