miljo_jarnerud_703783

Vinnaren till en vacker stjärna är….

miljo_jarnerud_703783

Dax att dra vinnaren till tävlingen om den vackra stjärnan från Markslöjd.  

Som alltid fick jag underbara svar. Egentligen borde jag bara lotta en vinnare bland er alla. Men där fanns en person som fick mig att tänka om. Jag har själv nämligen en förmåga att bara låta mina saker vara kvar på samma ställe länge. Även efter jul, när julsakerna försvinner ner i en låda, kanske pga mitt arbete som stylist. Det blir lite för mycket att styla hela dagarna. Även hemma… Men jag ska försöka tänka nytt denna gång. och min stjärna ska bo kvar. Men någon annanstans.

Grattis Annika! Och tack för ditt tips!

”Åh en sån fin stjärna hade lätt få bo framme året om för att leda rätt i livet
Jag försöker plocka bort lite av den vanliga inredningen,dels för att jag tycker det blir för plottrigt annars men sen är det så kul att ta fram det gamla vanliga igen och ge det nytt liv. Kanske får det bo någon annanstans, ihop med något annat…nya möjligheter!”

Annika, maila dina kontaktuppgifter till josefine@perpr.se så kanske stjärnan hinner hem till dig innan jul!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny