Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Det gröna

Det gröna

DSCF4756

Nu längtar jag efter att mina gröna växter ska växa och frodas. Här i Skåne är det jämngrått…. minst sagt. Kanske därför som man längtar så mycket efter grönt inomhus.

Hyacinterna har fortsatt att växa. Jag blev så kär i dem så att jag köpte fler. Och det blommar och blommar. Snart ska de flytta ut i rabatten. Då får de vanliga gröna växterna själv stå för växtligheten här hemma.

DSCF4757 DSCF4754 DSCF4753 DSCF4755 DSCF4758

Så nu ska jag åka och köpa ny jord och plantera om. De blir ju så glada, växterna, lite som när vi får bada fötterna i ett ljummet hav med vågor i januari. Det brukar jag göra i Atlanten eller Stilla Havet. Men i år blir det nog inget januaribad för mina fötter.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny