DSCF4758

Det gröna

DSCF4756

Nu längtar jag efter att mina gröna växter ska växa och frodas. Här i Skåne är det jämngrått…. minst sagt. Kanske därför som man längtar så mycket efter grönt inomhus.

Hyacinterna har fortsatt att växa. Jag blev så kär i dem så att jag köpte fler. Och det blommar och blommar. Snart ska de flytta ut i rabatten. Då får de vanliga gröna växterna själv stå för växtligheten här hemma.

DSCF4757 DSCF4754 DSCF4753 DSCF4755 DSCF4758

Så nu ska jag åka och köpa ny jord och plantera om. De blir ju så glada, växterna, lite som när vi får bada fötterna i ett ljummet hav med vågor i januari. Det brukar jag göra i Atlanten eller Stilla Havet. Men i år blir det nog inget januaribad för mina fötter.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny