Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Det gröna

Det gröna

DSCF4756

Nu längtar jag efter att mina gröna växter ska växa och frodas. Här i Skåne är det jämngrått…. minst sagt. Kanske därför som man längtar så mycket efter grönt inomhus.

Hyacinterna har fortsatt att växa. Jag blev så kär i dem så att jag köpte fler. Och det blommar och blommar. Snart ska de flytta ut i rabatten. Då får de vanliga gröna växterna själv stå för växtligheten här hemma.

DSCF4757 DSCF4754 DSCF4753 DSCF4755 DSCF4758

Så nu ska jag åka och köpa ny jord och plantera om. De blir ju så glada, växterna, lite som när vi får bada fötterna i ett ljummet hav med vågor i januari. Det brukar jag göra i Atlanten eller Stilla Havet. Men i år blir det nog inget januaribad för mina fötter.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny