backyardbill_Lisa_Jaeggi41

Bildspråk

backyardbill_erikawall3

Jag sitter och gräver runt i min dator efter bilder jag stylat genom alla år. Det kommer en ny hemsida och det är fasligt spännande. Mer om den här snart. Hittade då också några år gamla, sparade inspirationsbilder. Dessa från Backyard Bill är så fina i sin otroliga enkelhet. Jag gillar en vackert bildspråk och mina modebilder visar oftast det. Men samtidigt dras jag mot detta mer dokumentära bildspråk. Så enkelt. Bara coola människor som inspirerar. Det är kul att göra modejobb så här.

backyardbill_lisajaeggi3 backyardbill_lisajaeggi01-11 backyardbill_Lisa_Jaeggi41

Backyard Bill hittar du fler inspirerande människoporträtt.

Love och happy friday!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny