Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

 

HyperFocal: 0

Nu i januari funderar jag en del på vad ska göra här hemma. Det blir ju inte samma fokus på hemma när man även har ett borta, dvs. torpet. Men jag funderar på var jag kan ha mer grönt och vilken vägg som ska få bli åtminstone lite rosa. Är det vägen i köket kanske?

Ikeas PS bilder är väldigt inspirerande.

HyperFocal: 0

stelton.lovelylife2201171

stelton.lovelylife.2201172

Hur som helst så är jag väldigt sugen på Steltons nya vattenkokare med trähandtag och termosen. Men så är ju lyxproblemet, ska jag ha den hemma eller på torpet. Och blir det lite kaka på kaka att kämpa båda och kanske lite väl dyrt….. snygga är de i alla fall.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny