Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

 
 

 

HyperFocal: 0

 
 

Nu i januari funderar jag en del på vad ska göra här hemma. Det blir ju inte samma fokus på hemma när man även har ett borta, dvs. torpet. Men jag funderar på var jag kan ha mer grönt och vilken vägg som ska få bli åtminstone lite rosa. Är det vägen i köket kanske?

Ikeas PS bilder är väldigt inspirerande.

HyperFocal: 0

 
 

stelton.lovelylife2201171

stelton.lovelylife.2201172

Hur som helst så är jag väldigt sugen på Steltons nya vattenkokare med trähandtag och termosen. Men så är ju lyxproblemet, ska jag ha den hemma eller på torpet. Och blir det lite kaka på kaka att kämpa båda och kanske lite väl dyrt….. snygga är de i alla fall.

Love

0
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny