DSCF5164 (1)

Hjärtat mitt och ditt

DSCF5127

Jag började dagen med att helt ha glömt bort Alla Hjärtans dag. I går kom jag ihåg. Men hade fullt upp och köpte inget sånt där krims tramsigt som man lätt gör. I morse när jag låg där så nära mina kära hade jag glömt. Jag älskar ju dem alla hela året om. Och det är ju bara en konsumtionsdag…eller.

Sedan hittade jag ett rött kort på min frukoststol. Från en älskad anonym Valentine. Misstänker att hon går i fyran och detta är viktigt. Den anonyma hade gömt kort till alla i familjen lite här och där med små värmande ord. Stressad som jag var råkade jag säga till pappan att leta efter sitt kort innan vi sprang iväg till tandläkaren, innan skolan, jag och barnen. Och då bröt helvetet lös! För den dumma mamman som avslöjade, för den dumma mamman som glömt och den dumma dumma mamman…. Och det gjorde så ont. Jag vet inte varför. I det dumma dumma mammahjärtat.

DSCF5162

Jag vill ju bara att de ska vara glada. De där barnen och alla runt omkring mig. Och inte arga. Och ibland curlar jag för mycket och ibland är jag inte perfekt. Och kämpar gör jag. Men ibland glömmer jag kanske bort att älska mig själv hela vägen och då tar ord som inte menades som de lät lite för hårt.

DSCF5134

Jag bestämde att dagen måste bli bättre. Så jag gick till Bara blommor och köpte blommor. Röda blommor. Schyssta blommor. Visste ni att det finns schyssta och oschyssta rosor? Kolla alltid upp var dina rosor kommer ifrån och om vem och hur de är odlade. Schyssta arbetsförhållanden. Det finns märkningar för det här. För blommor läker själ och hjärta. Nu ska jag bära hem blommor till mina barn och kanske t.om ett örngott med texten Jag älskar dig. För ibland är det bara det där lilla extra som behövs. Och ibland är det av största tyngd att ge sig själv kärlek och uppmuntran eller åtminstone göra det oftast.

DSCF5140 (1)

DSCF5142DSCF5164 (1)

Så gå nu ut i dag och älska varandra och älska dig själv.

Love

Tröjan kommer från River Island och har helt rätt tanke.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny