giovanna-battaglia-grey

Stylingtips!

 stylingtips.lovely.702171

Mitt snyggaste tips är ett skärp runt midjan. Jag älskar att markera midjan och hatar alla kvinnor som säger att de inte har någon midja. Det är för att de letar för långt ner… Midjan är exakt där bröstkorgen slutar. Och där mina damer är du oftast som smalast om det nu är det du vill framhäva.

Ett skärp som markerar det är smart. Funkar lika bra på ett par byxor eller kjol med hög midja.

giovanna-battaglia-grey

Like på den!

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hmmm på den

    1. hahaha ok : ) Jo jag menar det. Ställ dig rakt upp och håll händerna strax under bysten(5-10cm), där revbenen slutar. Även om man kanske har lite mer längre ner är det här man har som minst. Man får sakta vänja sig vid att markera midjan högra och högre upp. Prova : ) Love

      1. Okej. Jag ska testa!
        Litta kärlek och önskan om trevlig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny