Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Stylingtips!

Stylingtips!

 stylingtips.lovely.702171

Mitt snyggaste tips är ett skärp runt midjan. Jag älskar att markera midjan och hatar alla kvinnor som säger att de inte har någon midja. Det är för att de letar för långt ner… Midjan är exakt där bröstkorgen slutar. Och där mina damer är du oftast som smalast om det nu är det du vill framhäva.

Ett skärp som markerar det är smart. Funkar lika bra på ett par byxor eller kjol med hög midja.

giovanna-battaglia-grey

Like på den!

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hmmm på den

    1. hahaha ok : ) Jo jag menar det. Ställ dig rakt upp och håll händerna strax under bysten(5-10cm), där revbenen slutar. Även om man kanske har lite mer längre ner är det här man har som minst. Man får sakta vänja sig vid att markera midjan högra och högre upp. Prova : ) Love

      1. Okej. Jag ska testa!
        Litta kärlek och önskan om trevlig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny