IMG_5328

I dag Finloppis!!

DSCF5490

I dag är det Finloppis i Malmö på MECK! Missa inte det. Dessa fina plagg har jag köpt på loppis. Eller second hand låter ju finare.

Skorna från Sandro och tröjan från Chloé har jag köpt i Miami och mockakappan från Miu Miu i L.A. Jag hade ju inte kunnat köpa dessa annars. Men en fin second hand, där kan man hitta det bästa. Och på Finloppis kan jag lova att många har gjort fin fina fynd. Så ta med tygpåsen och ta dig till MECK om du är i Skåne. Nedan lite mer info om allt som händer under dagen.

DSCF5486

Klockan 10.00 lördag morgon 4/3 slår vi upp portarna på baksidan av huset, mot vattnet. De 200 första besökarna får var sin goodiebag med varor från bland annat Clarins och Lakritsfabriken.

På hela bottenvåningen samlar vi våra säljare där du kan shoppa secondhand designerkläder för dam, herr och barn. Kontant betalning går alltid – Swish är ett annat alternativ.

  • Tid: 10.00 – 15.00, lördagen den 4 mars 2017.
  • Inträde: 20:- kontant eller Swish.
  • PlatsMedia Evolution, Stora Varvsgatan 6, Malmö
  • Servering: MEC kök öppnar kaffeserveringen 11.00. Kaffe, mackor och kakor!

Vi älskar ju Hållbarhet och hoppas att alla våra besökare cyklar till eventet, tar tåget eller buss 5 som stannar precis utanför.

Hitta oss på Facebook: Facebook

Signade sponsorer:  SYSAV är vår huvudsponsor i år, liksom flera tidigare år. Goodiebag: Clarins bidrar med 200 av deras fantastiska Lip perfector, Bodyshop står för själva påsarna, Egmont bidrar med tidningen Retro och Lakritsfabriken i Ramlösa bidrar med lakrits! ABC hudvård i Malmö sponsrar oss med en ansiktsbehandling som går till säljaren med bäst bord. Malmö Opera sponsrar med 3×2 biljetter till vårens föreställningar! Dessa biljetter lottar vi ut till besökarna som lämnar namn och nummer till oss vid entrén.
 IMG_5328
Tyvärr från hela mitt hjärta så kommer jag inte själv att stå och sälja denna gång då min vecka har varit minst sagt galen med jobb 24-7 så jag har inte hunnit tänka en sekund sedan jag landade från först Sälen sedan direkt på det Göteborg. Jag har hunnit att styla ett antal barn och vuxna varav en kvinna har en man som är expert på att fylla arenor och få män och kvinnor (även dem du aldrig trodde skulle göra det) att dansa fridans under 3 timmar och skrika varje gång en raket exploderar på himmeln. Mer om det lite senare.
Men mitt allra bästa tips denna lördag är:
Gå till Finloppis och shoppa klimatsmart!
Love
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny