IMG_5318

Lately och shoppingtips

isabel.adrian.stylist.mama

Vi kör en lately och lite shoppingtips på det så här en fredag. På sistone har jag varit hos Isabel Adrian och hälsat på för tidningarna Mama och Family Living. Resultatet ser ni i butik till sommaren. Nu var det vinter. Och vi skulle göra två härligt sommarkrispiga omslag i Skåne. Är det någon som vet hur det ser ut på den skånska landsbygden i början av Mars? Inte så grönt…. Men det blev ljust och fräscht och härligt ändå.

isabeladrian.kids.stylist.lovely

Två underbara små modeller, Monday och Winther väntar på att nagellacket ska torka. De fick själv välja färg. Det blev samma som mammas. Och gissa mod e var nöjda över den rosa fluffbonanzan som jag klädde dem i. Jackan kommer från Petit by Sofie Schnoor/Babyshop.se, den vänstra kjolen från Cubus och den högra från Dolly by Le Petit Tom/Babyshop.se Mask från Lindex.

mess.stylsit.isabeladrian

Den här dagen var en riktigt stressig snabba puckar dag och jag fick för första gången packa upp alla saker jag skulle styla med på plats. Normalt gör jag det några dagar innan och hinns få en bra överblick. Men det funkade det här med. Jag hade nog bara lett lite galet uttryck i ansiktet hela dagen.

kofta.cardigan.softgallery.lovely.stylist

En underbar kofta från Mar Mar/Babyshop.se till guldiga små barn.

isabeladrian.wall.house

Ja, tänk att Isabel och Steves barn ritar också på väggarna.

cottonsize.isabel.adrian

Hjärta från Tinycottons.

swedishhousemaffia.lp.samling

Mina damer och herrar, skåda Steve Angellos LP samling.

kappahl.sweet.stylist.boho.kids

Jag har haft ännu fler plåtningar och här är en annan favorit från Kapp Ahl. Denna hoppas jag att min 11-åring är lika kär i som jag.

lindex.isabel.adrian.2017JPG

Och denna molniga tröja från Lindex och solen utanför mitt fredagsfönster ger mig hopp om våren.

IMG_5318

Till min ena plåtning fick jag gjort detta underbara hjärta av vårblommor. Då vet vi….att snart är det vår!

happy friday och love

Klicka på köplänkarna för att komma till produkterna.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny