Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Dagens Outfit

Dagens Outfit

DSCF5506 DSCF5503 DSCF5500

Dagens outfit på väg till ett tidigt morgontåg mot Älmhult. Denna veckan ska jag pendla upp till Ikea Studios för att jobba där. Är väldigt peppad och glad t.om för att stiga upp kl.05.50.

Hoodie, Filippa K. Jeans, Neuw. Sneakers, Gram. Och såklart ”baboom ringen” med en panther från For Good Luck.

Happy monday!

Här hittar du fler Dagens outfit 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Underbara bilder på en vacker och inspirerande bloggare! Jag blir nyfiken på konsten i bakgrunden – vem är det som målat de fina tavlorna?

  2. Snyggt alltihop! Förgrunden, bakgrunden, ja allt. Är kjolen något som finns i butik nu? Polyester förresten? Jag har verkligen dubbla känslor för det materialet. Bra med återvinningsbar textil men jobbigt med att bli svettig vid fel tillfällen.
    T-shirten är också snygg, perfekt ringad. Snyggt Mia!

    1. tack! Ja någon slags plisserad återvunnen polyester. Den kommer från &Other Stories. T-shirt från Acne i en modell som finns i deras baskollektion.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny