Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Ikea Stockholm 2017

Ikea Stockholm 2017

06.-ikea-stockholm-700x467

Det var några dagar sedan Ikeas nya kollektion Stockholm 2017 släpptes. En vacker, hållbar och väldesignad serie med fina detaljer. Jag har suttit hela dagen och analyserat runt den och Ikeas kommunikation. Blev nu ännu mer kär i kollektionen och Ikeas kommunikation som  t.ex denna film med formgivare Nike Karlsson. 

Survey_home_in_harmony.ikea.2017.stockholm

IKEA_STOCKHOLM_2017_soffa_fatolj_PH141743

Survey_sustainability.ikea.stockholm.2017.IKEA_STOCKHOLM_2017_fatolj_detalj_PH141799Survey_nature.ikea.stockholm.2017.lovelyIKEA_STOCKHOLM_2017_bordslampa_PH141726

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny