miaanderberg.dagmar.kappa.170424

Sommarkulörer och dagens outfit

lindex1704241

I går var jag och hälsade på i Lindex showroom i Stockholm. Här rådde jordiga kulörer, terracotta, olivgrönt och rött. Underbart fint. Detta kommer ut under sommarens varmaste månader, när vi börjar se höstkläderna i bukten fast det är sommar. Innan det kan du hitta mycket blårandigt och vitt. En trend som jag tolkat i mitt nästa modejobb för Lovely Life. Kommer ut snart!

lindex.31704243lindex1704242

En röd klänning att svepa fram i på augustifesten.

miaanderberg.dagmar.kappa.170424

Att hinna med dagens outfit en gång i veckan kan vara svårt när man är på språng mest hela tiden. Men här kommer min outfit sista veckan i april. Det snöar och är kallt i Stockholm, så vinterkappan från Dagmar hänger kvar och kombineras med sneakers från Nike, jeans från Acne, väska, APC, solglasögon(det snöade inte när jag gick in till mitt möte…) och ett mindre klädsamt 5 dagar gammalt ryggskott….

Love

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Emm

  Snygga färger! Silverväskan!!!
  Och randigt och marin stil är ju alltid en favorit:)
  Hur är Lindex miljötänk? Åtminstonevid produktionen och någorlunda hållbar kvalitet Hoppas de hoppat på den “trenden”också!
  Jo, före höstkläderna så badkläder i bukten… Hehe;)
  Krya, krya med ryggen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.