DSCF6242

Vi steg upp tidigt

DSCF6231

På sistone har jag stigit upp väldigt tidigt. Kl.02.45 för att var exakt. Just nu jobbar jag med Skånemejerier. Och när man ska ha en vacker soluppgång på en mjölkförpackning. Ja då får en ta sig upp långt innan solen egentligen stiger upp för att vara redo. Och hoppas på att just denna soluppgång blir så där perfekt. Ja och just det, korna ska också vara med i bild, sisådär 8-10 kor får gärna stå i rätt riktning, profil, och se nöjda ut. I soluppgången. Man måste alltså vara ute i god tid.

DSCF6237

 När man då står där är det underbart. Att befinna sig på en äng utanför Röstånga med en bonde, en trogen hund och ett mysigt team och få känna den backanala naturen. Mitt jobb liksom.

DSCF6246

Sedan kom det där molnet som gärna kommer i en soluppgång. Och ljuset blev kanske inte exakt som vi tänkt oss.

DSCF6247

Men modellen klättrade upp på sin lilla pall och nådde lite närmare himlen. Och bilden blev alldeles bedårande. Och hey, det kommer ju fler soluppgångar.

DSCF6242

Mjölken var god i kaffet hur som helst och gräset var grönt.

Resultatet ser du snart på en mjölkförpackning i din närhet.

Love

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Det är så roligt att följa dina resor, från mitt Österlen med Christins vackra hus & nu till min särbos brandmannskollega Per & hans gård ✨

    1. Men vad roligt, Marie! var det du som kände till Christinas hus i Komstad?

      1. Ja det är jag. Mina föräldrars gård ligger när hennes hus på Österlen. Jag själv bor ca 1 mil från Per’s gård. Behöver du fler fotomiljöer har jag bl.a. en mycket fin trädgård i Gislövsstjärna på Österlen.

        1. Vad kul att höra Marie! Det ska jag ha i åtanke. Jag är ju själv uppvuxen i Höör. Ganska nära Per det med : )

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny