IMG_4301

Skate love

skategilr.4

Just nu stylar jag bl.a en reklamfilm där vi ska ha med 5 skate tjejer i tonåren. Och vad inspirerad jag blir. Så coola tjejer. De fick själv styla sig utifrån min moodboard. Så får vi göra ibland när budgeten säger egna kläder och när man är säker på att statisterna har rätt stil redan. Så här såg min moodboard ut.

skate.girl.2 skate.girl.1 saktegilr.5 skategirl.3

Så där vill jag också se ut just nu… fast med min twist kanske. Lite mer jag är vuxen(väldigt vuxen..) och mamma.

IMG_4301

En gång för längesedan i L.A, kanske 2004, såg jag faktiskt ut just precis så här…..

Hang loose… eller hur man nu säger.

Love

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.