Loppisfynd

IMG_6938

Det blev en del fina loppisfynd denna sommar. Många praktiska saker till torpet. Verktyg etc. Men mina favoriter blev mina fyra keramikljusstakar. (det som ligget på hyllan och ser ut som en täljd pinne är just det. De har täljts av min man och min son och ska bli handtag till utedasset….tavlan har min farfar målat en gång för länge sedan.)

IMG_6936

Jag älskar att hitta hitta och vårda dessa keramiksaker. Tänk att någon jobbat fram dem med sina händer och många gånger livnärt sig med det. Keramikerns avtryck på sakerna finns kvar i varje skåra. Nu står de på en loppis och vill fortsätta leva.

De blå och vita med svalor är från en keramiker som jag hittat saker från tidigare på Österlen, Mika står det i botten och hon jobbar fortfarande. Här kan du se mer av hennes produktion.

Love

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.